Reflecții asupra a ceea ce înseamnă să fii o personalități publice

De ce nu am pielea ca de Găină?
octombrie 11, 2017

Reflecții asupra a ceea ce înseamnă să fii o personalități publice

personalități publice

O figură publică este de așteptat să se comporte în funcție de poziția lor. Această personalități publice așteptare este chiar mai mare atunci când datoria pe care o are este de a face. Cu toate acestea, actul desviadamente provoacă-l să-și piardă mai mult decât simpla încredere în el a fost depus.Ce înseamnă să fii o persoană publică trebuie să fie întotdeauna analizate dintr-o perspectivă pozitivă, și de la un negativ. Ai nevoie să fie și să rămână o figură publică, de a face anumite lucruri (aspect pozitiv), dar, de asemenea, ar trebui să se abțină de la a face alte (aspect negativ).În figură publică, indiferent de dimensiune, ea este în, fie că este pentru un maxim de autoritate într-o Națiune personalități  sau un singur reprezentant în interiorul oricărei comunități, are invariabil o obligație care constă în adoptarea unui model de comportament stabilit că acesta trebuie să corespundă cu poziția dumneavoastră. De ce? Pentru că este, în cele mai multe cazuri, o reflectare a ceea ce se reprezintă ca o persoană publică, și, ca atare, trebuie să caute să fie imaginea a ceea ce el este de așteptat, fără a ignora, desigur, sfera personală, care nu are nimic de-a face cu imaginea socială.

Această responsabilitate comportamentală este de o importanță vitală, deoarece atât o reflectare a dorinței comunității, trebuie să încerce să mențină cifra care reprezintă, fie el actor sau politician. Oamenii de rând se așteaptă de la el un anumit comportament, care nu trebuie să fie neapărat „corect” în sensul moral al cuvântului, dar adecvate pentru poziția personalități publice lor, care depinde de figura în special, nu este același lucru, care este de așteptat de către comunitate a unui actor sau o celebritate care te astepti de la un senator. În orice caz, atunci când acest comportament variază de la ceea ce este de așteptat și nu atât de brusc, frustrat așteptările comunității și confundă interesele lor, ceea ce duce la sentimente de neîncredere și nesiguranță.

Dezavantajele de a fi o personalități publice

Prin urmare, responsabilitatea de a-și asuma un comportament adecvat pentru poziția lor. Nu e de așteptat de la un tânăr muzician de rock de mers pe jos într-o cravată și rochie de pânză predicând vestea cea bună, precum și nu este de așteptat ca un reprezentant politic ande strigând cu voce tare primul lucru care vine în minte de fiecare dată când te simți iritat.Dar este că această responsabilitate este agravată atât de mult mai mult atunci când figură publică a personalități devenit astfel prin voința unei comunități, atunci când se personalități publice reprezintă în mod direct interesele sociale colective. Atunci când poziția unui subiect este de o asemenea natură, este obligat să fie responsabil cu privire la gestionarea lor și, o dată mai mult, nu numai pentru ceea ce ar trebui făcut, dar, de asemenea, ce să NU facă.Ce s-a întâmplat în ultima lună, în timpul forum Pace Fără Impunitate, a lăsat o sinsabor într-un grup mare de studenți la drept, care au fost martori cum reprezentantul lor ridicat de a acostat fostul președinte Alvaro Uribe Velez, după ce a venit la eveniment. Cuvintele sale, în afară de a fi un afront direct la principiile democratice și participative, care sunt predate de zi cu zi în școala noastră, au fost surprinzătoare și chiar dezamăgitoare, așa cum este exprimată în numele tuturor elevilor pe care-l reprezintă, fără a le avea cunoștință de ea.

Cine o face reprezentantul trebuie să aibă grijă ce spune, și chiar mai mult, dacă, atunci când vorbim, face clar faptul că o face în numele studenților, pentru că este de așteptat ca cuvintele lor reprezenta în mod eficient ceea ce vor spus. Este o chestiune de simplă privire, cu o comunitate care își pune toată încrederea în el și ultimul lucru care era de așteptat să-și piardă. Ceea ce rămâne, atunci, dacă se prăbușește? Cum cererea este creat într-un sistem de reprezentare în cazul lor cele mai de bază principii sunt batjocorit?Și este că, în scurt timp se intenționează ca reprezentant lasă deoparte idealurile și convingerile personale. În fapt, cererea este opusul. În căutarea pentru cineva care reprezintă o comunitate să aibă suficient de clar diferența între privat și public, și pentru a le menține separate, astfel personalități publice încât să fie capabil să le trăiască atât.

Comments are closed.