Lumea e mai longeviva Persoana a Fumat timp de 96 de ani

Aenean ligula mol stie viverra
mai 12, 2014
Delfinii Învăța Trucuri Inteligente
octombrie 10, 2017

Lumea e mai longeviva Persoana a Fumat timp de 96 de ani

Conservarea viața ta este întotdeauna pe partea de sus prioritate deoarece toate celelalte dedesubt nu poate fi realizat fără ea. Vom vizita medici, consuma o sănătate-conștient dieta, ia zilnic pastile de întreținere și de speranță pentru o niciodată nu se termină viața. Dar, dacă ai aflat că persoana care a avut cea mai lungă durată de viață în istorie a fost să nu consume mai mult de două țigări pe zi, timp de 96 de ani?

Jeanne Louise Calment s-a născut pe 21 februarie în anul 1875 și a murit la 122 de ani și 164 de zile mai târziu. Ea a trăit în Arles, Franța pentru o viață întreagă își pierde soțul, fiica și nepotul. Calment a cunoscut pe Vincent Van Gogh, atunci când ea a fost de treisprezece ani, a văzut Turnul Eiffel naștere și s-a născut cu un an înainte de Alexander Graham Bell a brevetat telefonul încă nu are un singur moștenitor.

Calment a venit dintr-o familie burgheză. S-a măritat cu un văr pe nume Fernand Nicolas Calment în 1896. El este un afluent proprietar de magazin din Arles, care a fost capabil să susțină soția lui în stil, astfel încât ea nu a avut niciodată pentru a partaja în ocuparea forței de muncă pentru un trai.

Jeanne tatăl lui a trăit 94 de ani, în timp ce mama ei a ajuns la vârsta de 86. Longevitatea a fost, evident, văzut într-o descendență care a fost inclus în teoria de ce viața ei a durat atât de mult.

Dar ceea ce este cel mai deranjant este că doamna a făcut o pun viața în pericol activitatea timp de aproape un secol și totuși a trăit 22 de ani mai mult de un secol. Acest lucru este pentru că Jeanne a fost revendicat de a fuma țigări de când avea 21 de ani (1896), până când ea a fost de 117 (1992), cu cinci ani înainte de moartea ei.

În moderne de statistică medicală, rezultatele arată că fumatul este cea mai importantă cauză evitabilă de cancer în lume. Și, cancerul nu este singura boală fatală, cauzată de tutun la asta. La nivel mondial, fumatul cauzează moartea unei persoane în fiecare șase secunde.

Teoriile spun că Calment o tratează pielea cu ulei de masline si plimbari cu bicicleta până centenarul ziua de naștere. Dar 122 de ani de viață, cu 96 de ea în consumul zilnic de țigări este aproape de necrezut. Ea a fost chiar considerat a bea vin de porto și să mănânce mai mult de două kilograme de ciocolată pe săptămână.

În ciuda acestor atunci, ce a făcut-o să trăiască atât de mult? Potrivit cercetătorului francez Jean-Marie Robine, Calment niciodată nu a făcut nimic special pentru a rămâne în stare bună de sănătate. El a spus că longevitatea ei a fost cea mai mare creditat să râdă mult și fiind constituțional și biologic imun la stres.

Mulți dintre noi s-ar putea să nu fie conștienți, dar principalul factor determinant al sănătății pentru fiecare persoană nu este genetica, nutriție, nici exercițiu, dar a crezut. Psychoneuroimmunology, psychoneurocardiology, psychoneuroendocrinology, cancer de cercetări și toate celelalte legate de studiile demonstrează că râsul este cel mai bun medicament. Și, în contrapartidă, stresul este cel mai rău nerecunoscut boala.

Aceste fapte înseamnă doar că o gândire pozitivă este mult mai important decât un stil de viață sănătos pentru a menține în viață. O sută de ani de fumat poate face să vă trăi până la câteva zeci de ani, numai dacă tu crezi că vei muri de râs.

„Cred că voi muri de râs.” – Jeanne Louise Calment

Comments are closed.